Over Ons

Diabetes Checkpoint is een toonaangevende specialist in bloedglucosemeters en testrips voor mensen met diabetes. Wij bieden u hulp bij een goede controle van uw diabetes.

Onze diabetes producten zijn met uiterste zorgvuldigheid geselecteerd in nauwe samenwerking met diabeteszorgverleners en mensen met diabetes. Het controleren van uw bloedglucose gaat snel, eenvoudig en nauwkeurig.

De gegevens van uw Diabetes Checkpoint Blue bloedglucosemeter kunt u uitlezen met behulp van de gratis Blue zelfmanagement software waarmee u een persoonlijk overzicht krijgt van uw diabeteswaarden en trends. Met dit software programma kunt u uw bloedsuikerspiegel bekijken in de vorm van grafieken en in een oogopslag zien of uw bloedglucosewaarden buiten uw opgegeven streefwaarden liggen. U kunt eenvoudig rapporten printen of mailen naar uw begeleidende (huis)arts. De software is alleen beschikbaar voor Diabetes Checkpoint Blue producten en het Microsoft Windows platform. Op de login pagina van deze website kunt u als Diabetes Checkpoint klant een persoonlijke account aanmaken en inloggen.

Onze producten worden exclusief verkocht via apotheken, sportscholen, fysiotheratpeuten, drogisterijen, zorgverleners, zorginstellingen en online via onze partner Diabetes Desk.
Op de login pagina van deze website kunt u als Retailer een persoonlijke account aanmaken en inloggen om ons assortiment kunnen raadplegen en online kunnen bestellen.

Wij bieden onze producten blijvend tegen scherpe prijzen. Onze doelstelling is de beste diabeteszorg voor u betaalbaar te maken, en u te helpen bij zelfmanagement van uw diabetes.